Dienstverlening

Conflicthantering,

Het komt regelmatig voor dat een conflict mensen of een organisatie blokkeert in zijn of haar ontwikkeling. De ontstane situatie wordt besproken en geanalyseerd. Na het vaststellen van een oplossingsgerichte strategie wordt (gezamenlijk) een plan van aanpak uitgevoerd.


Mediation

Tussenpartijdige conflicthantering uitgevoerd conform de gedragsregels van het Nederlands Mediation Instituut. www.nmi-mediation.nl


Advies,

Ieder mens, onderneming of organisatie komt op het punt dat onafhankelijk advies behulpzaam kan zijn het bepalen van de juiste richting.


Business Development,

Ondernemers zijn altijd gefocust en kunnen gedurende een ontwikkeling vastlopen. Een onafhankelijke ervaringsdeskundige kan op dat moment een wezenlijke bijdrage leveren aan de versnelling van processen.


Change Management,

Iedere nieuwe fase binnen een organisatie brengt veranderingen. Deze veranderingen hebben zorgvuldige begeleiding nodig.


Vertrouwenspersoon,

Het komt voor dat er een te grote machtsongelijkheid aanwezig is tijdens een kwestie. Het blijkt dat in een dergelijke situatie de bijstand van een vertrouwenspersoon voor onderliggende partij een beter toekomst perspectief biedt voor alle betrokkenen.


Contact

Michel Koolmees

Emailbureau@koolmees.nl

linked-inLinked-in

Telefoon06-52006000